Black Friday 2024 - Akciók, katalógusok és aktuális újságok

Black Friday 2024

A Fekete Péntek, vagy Black Friday, az Egyesült Államokból indult világjelenség, melyet az amerikai Hálaadás ünnepe utáni pénteki napon tartanak, hagyományosan ekkor kezdődik meg a karácsonyi bevásárlási szezon. Magyarországon első alkalommal 2014. november 28-án tartották meg a kiskereskedelemben a Black Friday nevű akciót. A jelenség gyorsan terjedt, és mára számos hazai üzlet és webáruház csatlakozik a kedvezményes akciók soraiba, amelyek széles körű vásárlói érdeklődést vonzanak.

Mikor lesz Black Friday 2024-ben Magyarországon?

A Black Friday 2024-ben Magyarországon november 29-én lesz.

Magazin

Black Friday, Black November, Black Week, Cyber Monday, Singles Day - Mi a különbség?

Black Friday, Black November, Black Week, Cyber Monday, Singles Day - Mi a különbség?

A modern vásárlási kultúra számos különleges napot és időszakot tartalmaz, amelyek a nagy kedvezmények és akciók időszakai. Ezek közül a legismertebbek a Black Friday, a Black November, a Black Week, a Cyber Monday és a Singles Day. Ezek a napok és időszakok jelentős különbségeket mutatnak mind eredetükben, mind pedig céljaikban. A következő cikkben megvizsgáljuk ezeket a különbségeket, és bemutatjuk, hogyan alakultak ki ezek a vásárlási trendek, különös tekintettel arra, hogy ezek hogyan jelennek meg és érvényesülnek a mai vásárlói magatartásban.

Black Friday vs. Cyber Monday: Melyik napot válasszuk a legjobb ajánlatokért?

Black Friday vs. Cyber Monday: Melyik napot válasszuk a legjobb ajánlatokért?

A november végi akciók már-már hagyományos részévé váltak a vásárlói naptárnak. De vajon a Black Friday vagy a Cyber Monday hozza-e a legtöbb megtakarítást a tudatos fogyasztóknak? Ez a kérdés évről évre felmerül, és nem is olyan könnyű megválaszolni. Nézzük meg, melyik nap mit kínál, és hogyan dönthetünk okosan a két nagy vásárlási esemény között.